virkastickasy -

Fästa trådar

Det är vad jag har hållt på med de senaste dagarna. Det blir mååånga trådar när man gör såhär små rutor så nästa gång jag virkar rutor till en filt blir de nog större.


Kommentarer
Postat av: Carina

Vilka söta rutor. När jag gjorde mitt överkast i mormorsrutor blev de över 500 rutor nåt och då virkade jag in alla trådar direkt som jag kunde men på sista varvet fäste jag de som blev innan jag började på nästa ruta för jag tycker de är jättejobbigt o ha kvar de eländet sen ;*)

Gott nytt år önskar jag dig

2010-12-29 @ 12:51:21
URL: http://carinasvirkning.blogg.se/
Postat av: Tomtan

Att tillverka är kul.... men att fästa trådar och sy ihop..... det är en annan fråga :D Gott Nytt!

2010-12-29 @ 17:28:02
URL: http://www.metrobloggen.se/tomtan
Postat av: Carina

Tack för alla kommentarer. Vad de gäller mina beskrivingar så är jag glad om man länkar till mig att det är just mina o inte lägger ut dom i sin egen blogg o påstår att det är sina egna. men i övrigt så har jag inte så många bestämelser. Du får gärna virka till stickhjälpen eller sälja något virkat alster om du vill men som sagt länka gärna vart ifrån de kommer. Mina bilder är egna o dessa kan man få låna om man talar om var de kommer ifrån. Inte så krångligt men blev mycket text nu höhö. Idag är jag trött som attan. Får se om de blir nå flitigt gjort här. Ha en skön helg!

2010-12-30 @ 12:13:10
URL: http://carinasvirkning.blogg.se/
Postat av: Anna

Söta rutor:)

2011-01-07 @ 19:33:16
URL: http://dagenskreativa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback