virkastickasy -

Julgarn

2 nystan rött garn åkte med i måndags också. Lite onödigt för jag har såå mycket sånt här garn på härvor såg jag sedan. Men men! Det går väl åt nån gång!

Virkar ni mycket julsaker? Vad?


Svart garn

Detta köpte jag egentligen för att ha som ram runt mormorsrutorna, men så upptäckte jag att det var för tjockt, så nu får det bli något annat, men vad? Jag är ju inte direkt nån hejare på att sticka (än). Går det att virka något av raggströmpegarn? Vad?


Mormorsrutor

Har virkat ett helt gäng mormorsrutor av restgarn, ska till Stickhjälpen. De har ett projekt nu där man ska virka mormorsrutor med svart kant och sen syr de ihop dem till filtar som ska ges bort. Man kan virka hur många/få rutor man vill så kika in på deras sida för regler om ni vill vara med! :)

Håller på till den 30/9 så det är 2 månader till.Garnrea

Köpte dessa 3 nystan Drops Safran på rea i måndags, alltid kul med rea! :)
Vet dock inte alls vad jag ska göra av dem, som vanligt, jag köper garn och så vet jag aldrig vad jag ska ha det till... men det löser sig väl! :)


Bebisfilt?

Eller jag vet faktiskt inte vad det ska bli, endera bebisfilt eller kudde kanske. Eller har ni något bra förslag kanske?En grön duk

En slags vårduk blir det nog, hur stor den blir i slutändan det vet jag inte. Jag gillar såna här mönster när man virkar ihop motiven med varann allt eftersom.Hjärta i korsstygn

Nu är det färdigt sen ett par veckor, såhär blev resultatet:


Hej igen!

Längesen jag skrev sist, 1 mars! Skäms på mig! Nu är det redan mitten av juli.

Hade väl ingen lust helt enkelt, men så kikade jag in på några "gamla" och några nya pysselbloggar igår och tänkte att jag måste väl nästan hålla igång min också! Har ändrat min design nu iallafall så den passar mig bättre, lila blev den istället för svart och röd. :)

Jag blev nöjd iallafall!

Har varit lite dålig på att handarbeta och pyssla men jag måste/vill ta tag i det! Håller just nu på med ett hjärta i korsstygn + att jag har gjort lite egna varianter av mönstret som jag ska sy upp också. :) Kul att göra lite eget.


Det till vänster är det jag håller på med nu. :)